Accountantskantoor van Oosterom gaat verder als DK Accountants & Adviseur

Vestiging Nieuwegein

Bezoekadres:
Edisonbaan 23
3439 MN
Nieuwegein

Correspondentieadres:
Postbus 1260
3430 BG Nieuwegein

Tel: 030 – 63 74 625
Fax: 030 – 63 41 487
nieuwegein@dkaccountancy.nl

Accountantskantoor van Oosterom gaat verder als DK Accountants & Adviseurs

Accountantskantoor van Oosterom is per 1 januari 2016 samen gegaan met DK Accountants & Adviseurs in Nieuwegein. Dit betekent dat ons kantoor sindsdien in Nieuwegein gevestigd is en verder gaat onder de vlag van DK Accountants & Adviseurs. Weliswaar een andere naam en locatie, maar met de voor u vertrouwde gezichten van de medewerkers van ons kantoor die ook daar uw contactpersonen zullen blijven. Daarop is één uitzondering, Hélène Gaasbeek. Zij had, al eerder, besloten elders een andere werkkring te aanvaarden.

Het kantoor in Nieuwegein is één van de vestigingen van een organisatie die verspreid over het midden van ons land vanuit een viertal kantoren een ruime klantenkring bedient. De algemene contactgegevens staan vermeld op de achterzijde van deze brief. De persoonlijke, bestaande, e-mailadressen blijven vooralsnog actief.

Door samen te gaan, kunnen wij er voor zorgen dat ook in de toekomst de dienstverlening aan u en uw onderneming op een hoog niveau blijft, zodat u zorgeloos kunt blijven ondernemen. Door de grotere organisatie is het eenvoudiger om, waar nodig, aanvullende advisering te geven op bijvoorbeeld juridisch of fiscaal gebied, bij bedrijfsoverdracht of op het gebied van estate planning.

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons kantoor heeft en zijn er van overtuigd, dat wij met deze stap de dienstverlening aan u en uw onderneming voor de toekomst hebben gewaarborgd.

Mocht u vragen hebben, schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we daarop in kunnen gaan.

Met vriendelijke groet,

Arie van Oosterom AA

Team Arie van Oosterom

Team Arie van Oosterom - Accountantskantoor Van Oosterom

Wij staan klaar voor particulieren en ondernemers!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo NBA
Logo register-belastingadviseurs
Logo FFP