Jongerden Advies uit Putten gaat verder als DK Accountants & Adviseurs

Vestiging Nieuwegein

Bezoekadres:
Edisonbaan 23
3439 MN
Nieuwegein

Correspondentieadres:
Postbus 1260
3430 BG Nieuwegein

Tel: 030 – 63 74 625
Fax: 030 – 63 41 487
nieuwegein@dkaccountancy.nl

Jongerden Advies gaat verder als DK Accountants & Adviseurs

Administratiekantoor Jongerden Advies uit Putten is begin 2017 overgenomen door DK Accountants & Adviseurs in Nieuwegein. Weliswaar een andere naam en locatie, maar Ardie Jongerden blijft het contactpersoon voor de relaties.

Het kantoor in Nieuwegein is één van de vestigingen van een organisatie die verspreid over het midden van ons land vanuit een viertal kantoren een ruime klantenkring bedient. De algemene contactgegevens staan vermeld op deze webpagina. Het persoonlijke e-mailadressen van Ardie Jongerden is a.jongerden@dkaccountants.nl .

Door samen te gaan, kunnen wij er voor zorgen dat ook in de toekomst de dienstverlening aan u en uw onderneming op een hoog niveau blijft, zodat u zorgeloos kunt blijven ondernemen. Door de grotere organisatie is het eenvoudiger om, waar nodig, aanvullende advisering te geven op bijvoorbeeld juridisch of fiscaal gebied, bij bedrijfsoverdracht of op het gebied van estate planning.

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons kantoor heeft en zijn er van overtuigd, dat wij met deze stap de dienstverlening aan u en uw onderneming voor de toekomst hebben gewaarborgd.

Mocht u vragen hebben, schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we daarop in kunnen gaan.

Met vriendelijke groet,

Ardie Jongerden

Kantoor Nieuwegein

Ardie Jongerden

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo NBA
Logo register-belastingadviseurs
Logo FFP