• Salarisadministratie

    Wat kunnen wij voor u betekenen?

Personeels- en salarisadministratie uitbesteden?

Als ondernemer met personeel wordt u geconfronteerd met diverse wettelijke verplichtingen waar u als werkgever aan moet voldoen, en daarbij behorende administratieve processen. DK Accountants & Adviseurs doet er alles aan om het u als werkgever zo eenvoudig mogelijk te maken, waarbij u zelf kiest welke aspecten van de personeels- en salarisadministratie u aan ons uitbesteedt. Houdt u de focus liever op het ondernemen? Dan voeren wij de volledige administratie voor u uit op basis van uw input. Behoudt u liever zelf (een deel van) de regie? Ook dat is mogelijk, in goed overleg kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat wij doen

Onze dienstverlening bestaat uit een divers aantal elementen. Het totale pakket dat u afneemt, wordt op uw wensen afgestemd. U kunt in ieder geval bij ons terecht voor:

  • periodieke salarisverwerking inclusief aangifte loonheffingen en digitale loonstroken voor de werknemers;
  • periodieke gegevensaanlevering aan pensioenfondsen en andere derden (bijv. SPAWW);
  • arbeidsjuridisch advies en het opstellen van documenten, zoals arbeidsovereenkomsten, addenda, aanzegbrieven, vaststellingsovereenkomsten en ontslagaanvragen. Hierbij werken wij nauw samen met onze partner Jurato Juristen & Adviseurs.
  • verzuimmeldingen bij arbodienst en verzuimverzekeraar. Nog geen arbodienst? Onze partner De Verzuimoplosser biedt mooie oplossingen voor het wettelijk verplichte basiscontract arbodienstverlening.
  • advies over uiteenlopende onderwerpen zoals toepassing van cao-bepalingen, de werkkostenregeling, loonkostenvoordelen en loonkostensubsidies, oproepovereenkomsten, de ketenbepaling, etc.

Salarisportaal

De salarisadministratie verwerken wij online in Nmbrs. Behalve de salarisverwerkingen zijn er ook mogelijkheden voor een verlofadministratie, tijdsregistratie en een digitaal personeelsdossier.

De werknemers krijgen ook toegang tot het online portaal, waarin zij zelf de salarisstroken en jaaropgave kunnen downloaden, en – indien gewenst – ook declaraties kunnen indienen en verlof kunnen aanvragen.

Contact met afdeling personeels- en salarisadministratie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van personeels- en salarisadministratie, neemt u dan contact met ons op via onderstaand formulier of per mail.

Contact opnemen

Waar kunnen wij u mee helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw privacy is bij ons in goede handen. We gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer

Aletta Kuijer

Aletta Kuijer

Afdeling salarisadministratie

Logo NBA
Logo register-belastingadviseurs
Logo FFP