Vacature gevorderd controleassistent Breda

VACATURE DETAILS

 • Bedrijfsonderdeel:DK Accountants & Adviseurs
 • Vestiging:Breda Bezoekadres
 • Vakgebied:Accountancy
 • Aantal uur:32-40
 • Online sinds:28/01/2020

Vacature gevorderd controleassistent Breda

Vacature gevorderd controleassistent

Wil jij een bijdrage leveren aan de snelle groei van ons kantoor? Controles uitvoeren op de financiële verantwoording voor diverse MKB-cliënten? Streef jij naar optimale advisering van jouw cliënten?

Dan is dit jouw kans!

Wij zijn een professioneel, veelzijdig en snelgroeiend accountants- en advieskantoor. We bieden maatwerk aan onze klanten en zorgen daarbij voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. We volgen de ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet en spelen daar continu op in. Betrokken zijn bij onze klanten, dat is ons motto en dat zie je overal in terug. We denken mee en hebben aandacht voor onze klanten. We pakken aan, werken hard en zetten samen alles op alles om onze klanten te helpen. Met veel kennis en professionaliteit, altijd gericht op het belang van onze klanten.

Dat doen we niet alleen voor klanten, maar ook voor onze mensen. Binnen onze teams is samenwerken net zo vanzelfsprekend als het delen van kennis. Soms is het hollen, maar we staan nooit stil. We werken hard en samen zetten we de schouders eronder. We zijn direct, loyaal en staan met beide voeten op de grond. Zo werken we samen met zo’n 100 gedreven professionals op onze kantoren in Almere, Amerongen, Amsterdam, Eindhoven-Son, Ermelo, Joure, Nieuwegein, Tiel, Veenendaal en vanaf januari 2020 in Breda. Met elkaar hebben we de (specialistische) vakkennis in huis op het gehele brede gebied van de financiële dienstverlening. Onze samenwerkingsverbanden vullen dit aan, waardoor wij onze klanten totaal kunnen ontzorgen en waardoor jij altijd kunt terugvallen op een gedegen organisatie. In een platte organisatie met een informele cultuur. In een team waar we wars zijn van ellebogen en persoonlijke relaties voorop staan.

Jouw toekomstige werkgever in Breda

Je komt te werken in een gezellig en hecht team op ons kantoor in Breda, waar de deur bij iedereen openstaat en de sfeer zich kenmerkt door de Brabantse hartelijkheid. Het gebouw is modern, open, licht en warm. Daarnaast is het kantoor goed bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid.

Jouw functie als gevorderd controleassistent

Als gevorderd controleassistent heb je een belangrijke rol in ons gedreven team. Je voert controles uit bij onze diverse cliënten en bent daarin enthousiast en leergierig. De richtlijnen van de beroepsgroep houd je bij al je taken scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, onafhankelijk en maatschappelijk betrokken.

Samen met je collega’s doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Je beoordeelt de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen bij cliënten en controleert de posten van de jaarrekening. Je maakt in overleg met de controleleider een gedegen risicoanalyse en plant de werkzaamheden in. Dankzij je kennis van softwarepakketten en applicaties lever je elke dag weer kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Tot slot lever je een bijdrage aan de praktijkontwikkeling door goed naar onze cliënten te luisteren en oplossingen voor het optimaliseren van onze dienstverlening aan te dragen.

Jouw profiel als gevorderd controleassistent

 • 2 tot 3 jaar ervaring in de controlepraktijk
 • Gedegen kennis van vaktechniek en affiniteit met geautomatiseerde processen
 • Communicatief sterk en op een prettige manier assertief
 • Teamplayer
 • Cliëntgericht, proactief in het signaleren van kansen
 • Flexibel en met een nuchtere instelling
 • Een initiatiefnemer, ambitieus en de drive om te groeien in de organisatie

Dit krijg je van ons

 • Een goed salaris, afgestemd op je kennis en kunde
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De kans om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen voor jouw toekomst. Denk aan training-on-the-job, het volgen van opleidingen en (inhouse)trainingen
 • Aandacht voor balans tussen werk, studie en privé

Interesse?

Heb jij alles in huis om onze nieuwe controleassistent te worden, solliciteer dan direct op deze vacature.

Heb je vragen over de vacature of onze organisatie? Neem dan contact op met Wico de Boer via 06-109 020 50 of Michel Oomen via 06-302 561 35.

SOLLICITEER DIRECT

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, rtf, txt, docx.
  Upload hier uw motivatie als brief, bij voorkeur als pdf.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, rtf, txt, docx.
  Upload hier uw CV
Logo NBA
Logo register-belastingadviseurs
Logo FFP