Administratieve dienstverlening

Onze (assistent) accountants en bedrijfsadviseurs  hebben vele diverse opdrachten verricht op het gebied van administratieve dienstverlening en financieel (interim) management.

DK Accountants & Adviseurs succesfactor

Financiële professional nodig?

DK Accountants & Adviseurs biedt graag haar diensten aan wanneer u ‘tijdelijk’ extra expertise of ondersteuning nodig heeft op het gebied van financieel management of met de verzorging van de boekhouding. Dit kan zowel ‘extra’ in kwalitatieve als in kwantitatieve zin. U heeft bijvoorbeeld tijdelijk behoefte aan iemand die extra kennis en ervaring toevoegt op hoog niveau (kwalitatief). Een vaste medewerker van een dergelijk niveau zou de organisatie, op lange termijn, financieel onnodig belasten. Het overbruggen van een vacature of een langdurige zieke werknemer is een voorbeeld van ‘extra’ in kwantitatieve zin.

De opdrachten waarop DK Accountants & Adviseurs zich richt zijn op het niveau van administrateur, (assistent) controller en financieel directeur. DK Accountants & Adviseurs levert gedreven Finance professionals op het gebied van Accounting, Finance, Projectmanagement en Controlling.

Deze werkzaamheden vinden plaats zowel in de eigen klantenkring als in de klantenkring van andere accountantskantoren.

Ondersteuning nodig?

Hoe kunnen wij u ondersteunen bij het realiseren van uw doelen?

Neem contact opMaak een afspraak