• Administratieve dienstverlening

    Financiële professional nodig?

    Header proeftijdbeding lonen

Administratieve dienstverlening

Onze (assistent) accountants en bedrijfsadviseurs  hebben vele diverse opdrachten verricht op het gebied van administratieve dienstverlening en financieel (interim) management.

Financiële professional nodig?

DK Accountants & Adviseurs biedt graag haar diensten aan wanneer u ‘tijdelijk’ extra expertise of ondersteuning nodig heeft op het gebied van financieel management of met de verzorging van de boekhouding. Dit kan zowel ‘extra’ in kwalitatieve als in kwantitatieve zin. U heeft bijvoorbeeld tijdelijk behoefte aan iemand die extra kennis en ervaring toevoegt op hoog niveau (kwalitatief). Een vaste medewerker van een dergelijk niveau zou de organisatie, op lange termijn, financieel onnodig belasten. Het overbruggen van een vacature of een langdurige zieke werknemer is een voorbeeld van ‘extra’ in kwantitatieve zin.

De opdrachten waarop DK Accountants & Adviseurs zich richt zijn op het niveau van administrateur, (assistent) controller en financieel directeur. DK Accountants & Adviseurs levert gedreven Finance professionals op het gebied van Accounting, Finance, Projectmanagement en Controlling.

Deze werkzaamheden vinden plaats zowel in de eigen klantenkring als in de klantenkring van andere accountantskantoren.

Contact opnemen

Hoe kunnen wij u ondersteunen bij het realiseren van uw doelen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw privacy is bij ons in goede handen. We gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Lees meer

Hanno Bouwheer

Hanno Bouwheer

Bedrijfsadviseur

Logo NBA
Logo register-belastingadviseurs
Logo FFP