DK Accountants & Adviseurs is een professioneel, dynamisch en veelzijdig accountantskantoor en advieskantoor.

We bieden maatwerk aan onze klanten en zorgen daarbij voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. We volgen de ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet en spelen daar continu op in. Betrokken zijn bij onze klanten, dat is ons motto en dat zie je overal in terug. We denken mee en hebben aandacht voor onze klanten. We pakken aan, werken hard en zetten samen alles op alles om onze klanten te helpen. Met veel kennis en professionaliteit, altijd gericht op het belang van onze klanten.

Onze vestigingen zijn verspreid over Nederland. Zo hebben wij kantoren in Almere, Amerongen, Amsterdam, Breda, Eindhoven- Son, Ermelo, Joure, Utrecht, Tiel en Veenendaal. Wij werken met zo’n 100 gedreven professionele medewerkers bij DK Accountants & Adviseurs. Met elkaar hebben we de (specialistische) vakkennis in huis op het gehele brede gebied van de financiële dienstverlening. Onze samenwerkingsverbanden vullen dit aan, waardoor wij onze klanten totaal kunnen ontzorgen.

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), Register Belastingadviseurs (RB), Federatie Financiele Planners (FFP) en AGN International.

Onze klanten

Onze klanten zijn bedrijven in het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren en non-profitinstellingen en haar eigenaren, directeuren, aandeelhouders, bestuurders alsmede (vermogende) particulieren.

Onze professionele adviseurs zijn betrokken in diverse netwerken waarbij ondernemers en zakelijke intermediairs elkaar ontmoeten. De adviseurs van DK Accountants & Adviseurs vormen de onmisbare schakel met uw onderneming.

Ondersteuning nodig?

Hoe kunnen wij u ondersteunen bij het realiseren van uw doelen?

Neem contact opMaak een afspraak