Over ons

Over DK Accountants & Adviseurs

DK Accountants & Adviseurs is een dynamische professionele organisatie die haar diensten verleent op het gebied van Accountancy, Fiscale en Juridische advisering, Financiële planning, Salarisadministratie, Corporate Finance / Corporate Recovery, Financieel (interim)management en Administratieve dienstverlening.

De vestigingen van ons kantoor zijn voornamelijk geconcentreerd in het Midden van het land, namelijk in Amerongen, Amsterdam, Veenendaal, Nieuwegein, Ermelo en Tiel, maar ook in Almere, Breda en Eindhoven – Son. De medewerkers van DK Accountants & Adviseurs zijn professionele dienstverleners met diverse kwalificaties qua deskundigheid en ervaring. Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), Register Belastingadviseurs (RB) en Federatie Financiele Planners (FFP).

Onze cliënten zijn bedrijven in het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren en non-profitinstellingen en haar eigenaren, directeuren, aandeelhouders, bestuurders alsmede (vermogende) particulieren.

Onze adviseurs zijn betrokken in diverse netwerken waarbij ondernemers en zakelijke intermediairs elkaar ontmoeten. De adviseurs van DK Accountants & Adviseurs vormen de onmisbare schakel met uw onderneming.

Contact opnemen

Hoe kunnen wij u ondersteunen bij het realiseren van uw doelen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw privacy is bij ons in goede handen. We gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Lees meer

Henk Bleijenberg

Henk Bleijenberg

Accountant-Administratieconsulent

Logo NBA
Logo register-belastingadviseurs
Logo FFP