• Internationaal belastingrecht

    Onze specialisten adviseren u graag!

Internationaal belastingrecht

Voor internationaal belastingrecht kunt u terecht bij de specialisten van DK Accountants & Adviseurs. Zij kunnen adviseren over zowel internationale uitzendingen als internationale belastingplanning voor vennootschappen. Met onze samenwerkingsverbanden kunnen wij gebruik maken van een wereldwijd netwerk voor diensten op het gebied van internationale belasting en juridische en accounting vraagstukken.

Wie zijn onze klanten?

Wij bedienen verschillende soorten klanten, van individuen met specifieke internationale belastingvragen tot opstartende en middelgrote ondernemingen.

Met betrekking tot uitzendprogramma’s hebben wij klanten die voor het eerst een werknemer op uitzending sturen, tot klanten die werken met volledig geïntegreerde internationale (trainee) projecten.

Op het gebied van de vennootschapsbelasting lopen de klanten uiteen van familiebedrijven, waarbij opvolging en estate planning relevant is, tot grensoverschrijdende ondernemingen die advisering nodig hebben bij het opzetten van een optimale bedrijfs- en investeringsstructuur.

Naast de advisering en begeleiding verzorgen wij ook administratief werk, zoals het opstellen van aangiften inkomstenbelasting,  vennootschapsbelasting en omzetbelasting, alsmede het voeren van de loonadministratie.

Welke diensten en voordelen kunnen wij u bieden?

  • Praktische instelling en op maat gemaakte oplossingen
  • Breed georiënteerde belastingtechnische ervaring van onze medewerkers
  • Nauwe samenwerkingen met onze buitenlandse businesspartners waarmee wij een mondiaal netwerk te kunnen bieden
  • Verzorgen van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting
  • Oplossen van omzetbelastingvraagstukken
  • Ondersteuning voor de HR-afdeling en de afdeling loonadministratie, alsmede het voeren van de loonadministraties
  • Opvolgen van ontwikkelingen en actualiteit inzake internationale belastingvraagstukken

Belgisch en Duits team

Binnen de DK-organisatie hebben wij bovendien een Belgisch en een Duits landenteam. Deze teams adviseren en ondersteunen Nederlandse klanten in België en Duitsland, alsmede Duitse en Belgische klanten in Nederland. Beide teams hebben specifieke kennis over de belastingtechnische gevolgen voor ondernemen en werken bij onze dichtstbijzijnde buren.

Onze wijze van advisering

Wij werken in teamverband met gespecialiseerde en ervaren professionals. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Wij zijn u graag van dienst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw privacy is bij ons in goede handen. We gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Lees meer

Logo NBA
Logo register-belastingadviseurs
Logo FFP