Jurist Nijkerk

Vestiging Nijkerk

Bezoekadres:
Beurtschipper 3
3861 SB
Nijkerk

033 – 246 14 81

nijkerk@dkaccountants.nl

Onze juristen hebben kennis en ervaring

On team van juristen beschikt over uitgebreide kennis en ervaring, en adviseren u op de meest uiteenlopende juridische onderwerpen. Onze dienstverlening is gebundeld in de navolgende rechtsgebieden. Heeft u een specifieke juridische vraag, of wenst u eens van gedachten te wisselen over een bepaald onderwerp? Neemt u dan vrijblijvend contact op met juristen van DK Accountants & Adviseurs. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Nieuwegein, Nijkerk, Veenendaal en Tiel.

Hier volgt een opsomming van de rechtsgebieden waarin wij onder andere actief zijn:

  • Contracten- en aansprakelijkheidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Bestuurs- en omgevingsrecht
  • Vastgoed- en huurrecht
  • Belastingrecht

Cliënten

Onze juristen verstrekken ondernemers en particulieren op een laagdrempelige wijze advies en rechtsbijstand. Wij bedienen tevens cliënten in de regio’s Amersfoort, Amsterdam en Utrecht.

Missie

Onze juristen richten zich op het voorkomen van juridische conflicten en adviseren op proactieve wijze, indien u daarvoor de ruimte geeft. Een belangrijk onderdeel daarvan is het opstellen en beoordelen van juridische documentatie. Mocht het noodzakelijk zijn om te procederen? Dan is dat geen probleem.

Afspraak maken?

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wenst u een vrijblijvend gesprek met onze juristen? Maak dan gebruik van het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact met u op.

Kantoor Nijkerk

reportage_jurato_mei2016-15

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo NBA
Logo register-belastingadviseurs
Logo FFP