KANTOOR NAGEL GAAT VERDER ALS DK ACCOUNTANTS & ADVISEURS

Vestiging Almere

Bezoekadres:
Camerastraat 23
1322 BB
Almere

Correspondentieadres:
Camerastraat 23
1322 BB Almere

Tel: 036 – 546 82 06
almere@dkaccountants.nl

Kantoor Nagel is per 1 oktober 2017 samengegaan met DK Accountants & Adviseurs. Dit betekent dat DK Accountants & Adviseurs sindsdien ook in Almere een vestiging heeft. Vanaf december 2017 is het vestigingsadres Camerastraat 23 in Almere.

Weliswaar een andere naam en locatie, maar met de voor u vertrouwde gezichten van de medewerkers van ons kantoor die ook daar uw contactpersonen zullen blijven. Het kantoor in Almere is één van de vestigingen van de DK-organisatie die verspreid over het midden van ons land vanuit meerdere kantoren een ruime klantenkring bedient. De algemene contactgegevens staan vermeld op deze website. De persoonlijke, bestaande, e-mailadressen blijven vooralsnog actief.

Door samen te gaan blijft in de toekomst de dienstverlening aan u en uw onderneming op een hoog niveau, zodat u zorgeloos kunt blijven ondernemen. Door de grotere organisatie is het eenvoudiger om, waar nodig, aanvullende advisering te geven op bijvoorbeeld juridisch of fiscaal gebied, bij bedrijfsoverdracht of op het gebied van estate planning.

Als u vragen heeft, horen we graag van u.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.